01350
מוצר חדש
שגיא קופד וסל גל-כהן הם שניים מכתבי היין והמשקאות המובילים בישראל ונחשבים לברי סמכא בתחומם.
טל גל-כהן הקים את ״אשכולות״, בית הספר לברמנים הראשון בישראל, ייסד את האספרסו בר הראשון בארץ ואף כתב מספר ספרים בתחום. כיום הוא כותב טור קבוע ב־״ס״, מגזין סוף השבוע של העיתון גלובס, ומשמש כנשיא מסדר אבירי הגריל.
אזהרה: מוצרים אחרונים במלאי!
תאריך זמינות:
אלכוהול וקוקטיילים המדריך הקלאסי
שגיא קופד וסל גל-כהן הם שניים מכתבי היין והמשקאות המובילים בישראל ונחשבים לברי סמכא בתחומם.
טל גל-כהן הקים את ״אשכולות״, בית הספר לברמנים הראשון בישראל, ייסד את האספרסו בר הראשון בארץ ואף כתב מספר ספרים בתחום. כיום הוא כותב טור קבוע ב־״ס״, מגזין סוף השבוע של העיתון גלובס, ומשמש כנשיא מסדר אבירי הגריל.
נמען/מקבל: :
* שדות חובה
או בטל
שגיא קופר וטל גל-כהן הם שניים מכתבי היין והמשקאות המובילים בישראל ונחשבים לברי סמכא בתחומם.
טל גל-כהן הקים את "אשכולות", בית הספר לברמנים הראשון בישראל, ייסד את האספרסו בר הראשון בארץ ואף כתב מספר ספרים בתחום. כיום הוא כותב טור קבוע ב-"G", מגזין סוף השבוע של העיתון גלובס, ומשמש כנשיא מסדר אבירי הגריל.
שגיא קופר הוא כתב היין והמשקאות של Ynet, ובעל טור שבועי בו. בנוסף, הוא כותב למגזינים ופרסומים נוספים בארץ ובחו"ל. בשנת 2003 ייסד את מועדון הבירה הישראלי, וכמיסדו והעומד בראשו הוא פועל במרץ לסייע למבשלות בוטיק ישראליות ולקידום התחום בכלל.
בפבראור 2006 הקימו שגיא קופר וטל גל-כהן את אתר האינטרנט "בקבוק" (https://twitter.com/bakbuk) – פורטל היין והמשקאות של ישראל. השניים מרצים ומעבירים סדהאות יין ומשקאות בישראל ומחוצה לה.
אלכוהול וקוקטיילים – המדריך הקלאסי מיועד לכל: לחובבי משקאות שיש להם בר ביתי או שרוצים להקים או לשדרג את הקיים, או לברמנים ואנשי מקצוע, שרוצים "כלי עבודה" יעיל ומעודכן תחת ידם. הוא מכיל מבואות מפורטים על סוגי המשקאות השונים למשפחותיהם וכן קוקטיילים רבים – מהקלאסיים ביותר ועד לקוקטיילים מודרניים, מקוריים, פשוטים להכנה וטעימים – מאד.
צילומי הקוקטיילים והשערים לספר, והכריכה צילם: עודד מרום.
סטיילים: ורד ברלל.
מחבר: שגיא קופר וטל גל-כהן
מסת"ב: 978-965-220-744-9
היקף: 252 עמ'
פורמט: 14.5x28 ס"מ
אין עדיין חוות דעת של לקוחות.